Läs mer om våra värderingar

Våra ledord

We will make every dollar you give count and ensure that your support is reaching the right hands!

Nudge Kommunikations ledord

Transparent och ärligt

ÄKTA

Jag är öppen och ärlig med vem jag är, vad jag kan, hur jag mår och hur jag känner. Vi är människor, inte robotar och jag vill att du som kund ska kunna vara lika öppen mot mig. Jag vill fånga det som är unikt med ditt företag och förmedla den bilden vidare till dina kunder. Jag kan däremot inte hjälpa dig att måla upp en falsk fasad eller försöka sälja produkter eller tjänster du inte själv tror på eller kan leverera. Grundläggande för Nudging är att den ska vara transparent och inte vilseledande. Det är grundläggande även för mig. Jag tror på att radera filtret och berätta sanna historier från hjärtat. 

Långsiktigt och jordnära

HÅLLBART

Jag försöker att tänka hållbarhet i allt jag gör, både privat, i företaget och i arbetet med mina kunder. Men hållbarhet innebär också för mig långsiktighet i kommunikationen. Snabba lösningar och kampanjer som bara förflyttar försäljningen från en period till en annan hör inte dit. Vårt samarbete ska också vara hållbart för er och jag kommer inte att presentera några storslagna planer som ni inte har tid eller pengar att genomföra. Hållbarhet handlar också om att det för mig är viktigt med ett hållbart arbetsliv och att inte ta på mig för mycket, som jag inte klarar av att leverera.  

Nyfiket och inkluderande

EMPATISKT

Bra kommunikation handlar för mig om att försöka förstå och sätta mig in i både dina och dina kunders behov. Genom att ställa frågor och vara nyfiken på andras perspektiv föds kreativitet och nya idéer. Empati skapar också en inkluderande kultur och mindre risk att oavsiktligt såra någon annan eller få dem att känna sig utanför. Empati innebär också medkänsla. Vi är alla bara människor. Vi kan ha dåliga dagar och saker som hänt privat som påverkar oss i vår professionella roll. Jag försökte själv under många år som barnlös att dölja hur det påverkade mig i jobbet och det fungerade inte särskilt bra. Det är viktigt för mig att kunna prata om allt. Men för mig handlar empati framför allt om att våga lyssna på djupet.

Passion och glädje

ROLIGT

Kreativitet och nya idéer föds genom glädje. Det är viktigt att inte glömma bort passionen, sitt varför och tillfredsställelsen i att göra skillnad för någon annan. Låt oss skapa bra kommunikation tillsammans – och ha roligt under tiden!

Socialt och digitalt

DIGITALT

Att tänka och agera digitalt är en självklarhet. Det går inte längre att skilja ur det digitala och skapa separata digitala strategier – digital kommunikation är en del i all bra kommunikation.

Donations

To make a donation please fill out the form below and we will contact you to complete the payment.

Thank you for your support!

Questions

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

If you would like to see your gift in action or have any other questions,
please contact us at 225-756-6290 or independent@donations.com

In-kind donations

We appreciate support and donations of all kinds

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

To find out more informations about in-kind donations please contact us at 225-756-6290, independent@donations.com

“Many thanks to the Independent’s team. They have helped me accept my disability and manage to do most things in everyday life on my own. Angela's guidance, experience and perspective was very valuable”

— Amy N.—